Ευχαριστώ Από Καρδιάς

nikon-photo

 

Aποφάσισα πως θα είναι πιο σύντομο να ανεβάσω μια νέα ανάρτηση για να σας ευχαριστήσω για τις τόσες ευχές και την πολύ αγάπη που εισέπραξα μέσα από τα σχόλιά σας, από το να απαντήσω στην κάθε μια ξεχωριστά.


Ξέρω πως το σωστό είναι αυτό, αλλά σήμερα γύρισα σπίτι και δεν έχω το κουράγιο …

Οι τέσσερις τρύπες με πονούν και μετά από την ξεκούραση του νοσοκομείου, το ανέβα κατέβα, το πήγαινε και το έλα με έχουν εξαντλήσει.

Έφυγα απ’ το νοσοκομείο παίρνοντας για δωράκι σε ένα αποστειρωμένο κυπελάκι δυό κοτρώνες από την χολή που μου αφαίρεσαν (με μέγεθος δυο ρεβυθιών η κάθε μια)

και ένα dvd με την εγχείρηση!!!!!!!!!!!!!!

Που σημαίνει πως θα κάνω σύναξη στην οικογένεια με ποπ κορν και πατατάκια να απολαύσουμε την…. ταινία με πρωταγωνίστρια εμένα!

Φοβερό;

Γιες ιτ ις!

Και για το τέλος σας κράτησα τα καλύτερα.

Θυμόσαστε που γκρίνιαζα για την φωτογραφική μηχανή γκουμούτσα που μου είχε πάρει ο άντρας μου και δεν την χρησιμοποίησα ποτέ;

Γυρίζω που λέτε σπίτι, ανεβαίνω να ξαπλώσω στο δωμάτιό μου και βρίσκω πάνω στο γραφείο μου να με περιμένει το δώρο του άντρα μου για την γιορτή μου.

Η μικρή πόκετ φωτογραφική μηχανή που ονειρευόμουν!

Δεν είναι φοβερή;

Έκανα σαν μικρό παιδί απ’ τη χαρά μου, αν μπορούσα να χοροπηδήσω θα το έκανα!

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω ξανά από καρδιάς όλες όσες μου στείλατε μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, να καλωσορίσω μια δυό καινούργιες φίλες που προστέθηκαν στην παρέα και να τους υποσχεθώ πως σύντομα θα περάσω από τα σπίτια τους να τα πούμε.

Λίγο να συνέλθω κορίτσια και θα έρθω να γνωριστούμε, να πάω κι ένα κομμωτήριο, να σιαχτώ λίγο η γυναίκα, μη με δείτε και τρομάξετε, ναι;

Να ευχαριστήσω την Coco Verycoco για το βραβείο που μου δίνει, με την υπόσχεση να το παραλάβω αύριο μεθαύριο για τους γνωστούς λόγους, μη τα ξαναλέμε..

Φιλιά πολλά!

Written By
More from Tzina Varotsi

Κέα.. Δυό Μέρες Μόνο

Δυό μέρες μόνο.. σ’ένα ταξίδι αστραπή.. να ξεδιπλώνω.. να παίρνει ανάσα η...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *