Κέρασμα Για Το Καινούργιο Look!

kerasma-gia-to-kenourgio-louk

 

Ήταν καιρός νομίζω να γίνει μια ανανέωση του blog.. ένα lifting ή σε απλά ελληνικά ένας.. καλλωπισμός, έτσι έκλεισε για λίγες μέρες και αφέθηκε στα χέρια του ειδικού.


Λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα, μάσκα ομορφιάς.. λίγο απ’ όλα και ιδού το αποτέλεσμα.
Τελικά νομίζω πως η ανανέωση του blog αφορά περισσότερο εμάς τους bloggers παρά τους επισκέπτες μας..

Γιατί oι περισσότεροι αναγνώστες σε διαβάζουν δίχως να μπουν καν στην αρχική σου σελίδα.. παρ’ όλα αυτά ο blogger το έχει ανάγκη..

Είναι όπως στο σπίτι μας που αλλάζουμε θέση στα αντικείμενα, βάζουμε διάφορα διακοσμητικά,  λουλούδια στα βάζα.. κι όλα αυτά για την δική μας ευχαρίστηση.. γιατί εμείς είμαστε μέσα σ’ αυτό.. οι επισκέπτες θα έρθουν για λίγο και πιθανόν να μην παρατηρήσουν καν τις λεπτομέρειες της αλλαγής που εσένα σε απασχόλησε κάποιες ώρες..

Anyway, ελπίζω να σου αρέσει όπως άρεσε και σε μένα.. που για να είμαι ειλικρινής  μ’ έχει ενθουσιάσει.. αλλά εγώ δεν πιάνομαι σωστά;.. γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου κλπ.. κλπ.

Έτσι για το καλό λοιπόν του νέου look θα σε κεράσω ένα αγαπημένο γλυκό.. ένα γλυκό που την συνταγή μου την έδωσε η Νίκη.

Κατάλαβες φυσικά πως για να το σημειώσω είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός.. νόστιμο και.. πανεύκολο!

Μιλφέιγ το αγαπημένο λοιπόν .. το μιλφέιγ της Νίκης του ξενώνα «Γεφύρι της Πλάκας».. και πάρε χαρτί και μολύβι..

Για την κρέμα θα χρειαστείς:

  •        1 ζαχαρούχο
  •      Φρέσκο γάλα (γεμίζεις 2 φορές το κουτί από το ζαχαρούχο)
  •      2 άνθος αραβοσίτου στιγμής
  •      Σαντιγί (βάζεις δυο κουταλιές μέσα στην κρέμα και την υπόλοιπη στο γλυκό)

2 πακέτα κρημ κράκερς

(την πρώτη φορά το έφτιαξα με σαντιγί morfat σε κουτί και χρειάστηκα 2 κουτιά, την δεύτερη φορά το έφτιαξα με σαντιγί σε φάκελο,  χρησιμοποίησα και τους δυο φακέλους της συσκευασίας, βγήκε πολύ περισσότερη και στοίχισε τα μισά).

Χτυπάς  λοιπόν την σαντιγί στο μίξερ (εγώ έβαλα μέσα και δυο γεμάτες κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη) , κατόπιν ετοιμάζεις την κρέμα την οποία  χτυπάς απλά με το χτυπητήρι και τέλος βουτάς τα κρημ κράκερς σε γάλα χωρίς να τα αφήσεις να μουλιάσουν,(απλά τα βουτάς και τα βγάζεις αμέσως.. στο φτερό που λένε).

Στρώνεις λοιπόν σε ταψάκι τα κρημ κράκερς από πάνω βάζεις την κρέμα, συνεχίζεις με άλλη μια στρώση κρημ κράκερς και τελειώνεις με την σαντιγί.

Αυτό ήταν!

 

glyko-milfig

 

Βάλτο στο ψυγείο και δοκίμασέ το μετά από μερικές ώρες.. θεσπέσιο!

Προσωπικά έριξα από πάνω σταγόνες κουβερτούρας που μας αρέσει, ενώ την πρώτη φορά το είχα πασπαλίσει με ζάχαρη άχνη.

Υγ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις – αντί για κρημ κράκερς –  και σφολιάτα που θα την ψήσεις μέχρι να χρυσαφίσει στον φούρνο, όμως τα κρημ κράκερς έχουν το καλό πως όσο και να μείνουν στο ψυγείο δεν πανιάζουν όπως η σφολιάτα.. εσύ διαλέγεις!

Written By
More from Tzina Varotsi

Το απονενοημένο…

Επειδή σαν άνθρωπος, ένα πείσμα το διαθέτω, καθώς επίσης και μια εμμονή...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *