καράβια

 

Καλώς όρισες στο Εικόνες & Ψίθυροι.

Είμαι η Τζίνα Βαρότση, μητέρα τεσσάρων γιων και εργάζομαι στο λογιστήριο προμηθευτικής εταιρείας.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ

Οι «Εικόνες & Ψίθυροι» ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2014 και είναι η συνέχεια του πρώτου blog (Άρες μάρες-Ημερολόγιο) το οποίο είχα δημιουργήσει τον Αύγουστο του 2007 και είχε την μορφή προσωπικής καταγραφής στιγμών από την καθημερινότητα της οικογένειας μας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Τα μαθήματα φωτογραφίας που είχα ξεκινήσει ένα χρόνο πριν την «μετάβαση» από το πρώτο blog στο τωρινό, διαμόρφωσαν το περιεχόμενο και το ύφος του,  έτσι ώστε  οι φωτογραφίες να είναι πια το κύριο στοιχείο του. Εν τω μεταξύ είχα ήδη αρχίσει να γράφω για τα ταξίδια που κάναμε σαν οικογένεια και τα μέρη που επισκεπτόμασταν.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΤRAVEL BLOGGER

Την άνοιξη του 2016 σε κάποιο σερφάρισμα στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στην ομάδα των Travel Bloggers Greece, με ενθουσίασε η ιδέα να συμμετέχω στην ομάδα γι’αυτό  επικοινώνησα  μαζί τους. Από τον Μάϊο ήμουν πια μέλος των TBG, εδώ μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην συνέντευξη που έδωσα. Ένα χρόνο μετά ήρθε η πρώτη διάκριση για το «Εικόνες & Ψίθυροι» από το Culture Tip το οποίο με κατέτασσε στους 10 top travel bloggers για το 2017. Μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά για μένα!

ΟΙ «ΕΙΚΟΝΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ»

Mέσα από «Εικόνες & Ψίθυρους» ευελπιστώ να μοιράζομαι μαζί σου τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες σε Ελλάδα και  Ευρώπη, απόψεις για νέα βιβλία και άλλα προϊόντα, προτάσεις για εστιατόρια με γκουρμέ ή παραδοσιακές γεύσεις αλλά και  να σε παρασύρω σε μαγικούς περιπάτους στις γειτονιές και τα προάστια της Αθήνας.

Τα άρθρα μου αντανακλούν πάντα την προσωπική μου άποψη για προϊόντα,  τόπους και  εταιρείες με τις οποίες συνεργάζομαι, δοκιμάζω και φυσικά προτείνω.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΠΑΦΗ

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς να μου γράψεις στο email μου.

Aν θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μου μια φορά την εβδομάδα, τότε κάνε εγγραφή στο Newsletter.

Θα χαρώ να σε έχω μαζί μου και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Φιλικά,

Tzina Varotsi
Creator & Owner of © Eikones & Psithyroi Email: info@eikoneskaipsithyroi.gr   Blogger από το 2007, φωτογράφος τα τελευταία χρόνια, ανέκαθεν ταξιδευτής – Mέλος των Travel Bloggers Greece –  All Rights Reserved.

TRAVEL BLOGGERS GREECE